Funderingar

Jag vet inte om det finns någon läsare här förutom min vänskapskrets.... om du finns så välkommen =D
(Lämna gärna en liten kommentar om inget annat för mitt egos skull =) o vill du bara fortsätta läsa utan kommentar går de självklart bra de me =D )

Iaf om någon utanför min vänskapskrets läser här så e de så att jag e GBP opererad (Gastric Bypass opererad) sen oktober -11.

O nu till dagens funderingar................

Jag har funderat en del den senaste tiden på kommentarer man får vid viktnedgång.... Iom operationen så går jag ju ner rätt så snabbt (se 26 kg sen oktober) och man förändras ju en del utseendemässigt.......
Visst e de jätte kul när folk kommenterar ens transformering...absolut de ska jag inte sticka under stolen med..... från att aldrig få några kommentarer, från att varit den där tjocka kompisen i bakgrunden så har folk lagt märke till en....... Men hur roligt de än e så har jag samtidigt svårt att ta komplimangerna..... för samtidigt som jag blir jätte glad så vill jag verkligen inte verka skrytig eller förmer på något vis..... o jag hoppas verkligen inte jag uppfattas så..... för då har ni tillåtelse att slå på mig........

Men vissa kommentarer är svårare än andra..... jag vet att personerna som kommer med dom menar väl men samtidigt kan jag inte låta bli att analysera de dom säger.....

En typisk sån kommentar e : Men va fin du har blivit........
Jaha?? va jag så ful innan??  Jag vet att de e en välmenande kommentar men samtidigt...... hur uppfattades jag då innan???
Hade de sagt va smal du har blivit eller vad du har minskat så hade de ju varit en sak för de e ju de uppenbara, men..... vad fin du har blivit....... hmmm...... ok jag har transformerats från padda till tjej voila =)

De e ungefär som att man säger till en ensamstående förälder som träffat ny partner.... Men, va kul o när ska ni skaffa er ett kärleksbarn?       O med det menar man??    Att mina övriga barn inte är gjorda av kärlek??   Att ett ev nytt barn ska bli mer älskat än de jag redan har??

Jag vet att detta bara e små skumma funderingar av mig men.... nu har jag iaf fått ur mig de =)